Rakkaaseen eläinjoukkoomme kuuluvat leopardigekko Urho Gekkonen, sudaninkilpilisko Wilma, neljä Karoliinan anolista (kutsuttuja nimillä Laiheliini/Laihis, Mulkosilmä tai Mulkkis ja ne kaksi muuta :D). Viljakäärmeemme nimestä ei vielä ole varmuutta, muutama ehdotus on tässä jo vilahdellut, mutta oikein ei ole vielä varmuutta miltä kyseinen otus näyttää kaikista eniten.

Norjalainen metsäkissamme Taavi nauttii suunnattomasti omista lasisista televisioistaan, on vain ehkä hieman katkera miksi mamma on otukset niihin teljennyt, kun kissa ne voisi syödäkin. Myös viimeisimmät hankintamme marmoriravut ovat kiinnostaneet kissaa suunnattomasti, varsinkin kun toisen ravun munat taannoin kuoriutuivat, ja pikku ravut vilistävät ympäri akvaariota. Eli tällainen kirjava eläintarha, tuskin tämä otusten kirjo tähän jää, parhaillaan suunnitelemme hyllyä, johon saisi näppärästi ja tukevasti terroja. :D

Päivitelläänpäs vähän eli tämän jälkeen ovat ilmestyneet kaksi kuningasboaa, kesyhiiriä, sinirapuja, kuparimonnisia, palettikaloja, partaimumonneja, kummitussirkkoja. Wilma on myös saanut kaverikseen toisen sudanilaisen Pulmun. Yksinäinen muurigekko myös asustelee kodissamme. Terrahyllykin on valmistunut viime kesänä, ja Wilmaa ja Pulmua odottaa uusi terraario kunhan saamme tausta valmiiksi. Tämän jälkeen saavat vähän muutkin eläimet muuttaa terrasta toiseen, jotta saavat vaatimuksiinsa vielä paremmin sopivat asumukset. :)